0878
737 532
052
615 625
Туроператор

ХОТЕЛ БИСЕР **, *** - БАЛЧИК

 

Програма

 

ХОТЕЛ БИСЕР ** - балчик

 

Бисер е хотел в Балчик, един от най-живописните градове по българското Черноморие.

Хотелът се откроява с уникалното си местоположение и гледката, която няма аналог.

Хотелът е разположен в свой собствен парк, в непосредствена близост до лятната резиденция на бившата румънска кралица Мария, известна с уникалната си архитектура и ботаническата си градина.

Хотел Бисер разполага с три типа помещения – супериорни, комфортни и икономични. Настаняването в Хотел Бисер ви дава отлична комбинация от местоположение, цена и качество.

Супериорните стаи са разположени в сградата с изглед към морето.

Всички супериорни стаи са изцяло реновирани през 2010 г. и имат климатик, кабелна телевизия и хладилник, балкон с изглед към морето и парка и безжичен интернет.

Комфортните стаи разполагат с кабелна телевизия и хладилник, безжичен интернет и балкон с изглед към парка на хотелския комплекс.

Икономичните стаи са с базово обзавеждане и са подходящи за настаняване на организирани детски групи. Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел и безжичен интернет.

Хотелски комплекс Бисер в Балчик разполага още с външен басейн с детска секция, бар-басейн, ресторант, конферентна зала, детска площадка, собствен паркинг.

Допълнително в парка на хотелския комплекс има възможност за организиране на различни мероприятия като пикници, празници на открито и др.

 


 

Изпратете запитване за резервация за този хотел.
 
НАСТАНЯВАНЕ НА
НАПУСКАНЕ НА
Вашето име:
Вашият имейл:
Телефон:

Възрастни и деца за заявената стая 1

Възрастни:
Деца
Age of child 1:
Age of child 2:
Age of child 3:
Допълнителни изисквания / уточнения:


Хотели в България Албена Балчик Банско Боровец Бяла Варна Златни пясъци Обзор Пампорово Русалка Св. Константин и Елена Хотели и екскурзии в чужбинаИталия Франция

2009 - 2019 © Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор. Уеб дизайн Informano, поддръжка на съдържанието

Facebook
Skype

Потребител:

Парола:

x