0878
737 532
052
615 625
Туроператор

БАРСЕЛОНА - Самолетна екскурзия, ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН, 4 дни/ 3 нощувки

|
 

Програма

 

БАРСЕЛОНА

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ, ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН

4 ДНИ/ 3 НОЩУВКИ

ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ

 

ЦЕНА ОТ: 373.00 евро/ 730.00 лева

 

!!! Предлагаме  допълнително трансфер, избор на хотел по Ваше желание и екскурзоводско обслужване.

 

Цената включва:

- Самолетен билет София - Барселона - София с включени летищни такси;

- 3 нощувки със закуски в хотел 2*/ 3*/ 4* в централната част на града;

- Медицинска застраховка.

 

Цената не включва:

- Чекиран багаж до 32 кг багаж;

- трансфер летище - хотел - летище (на запитване);

- екскурзоводско обслужване;

- Разходи от личен характер.

 

Забележка:

    * Посочените в евро цени, са платими в лева по курса на БНБ за деня
    * Цените не са валидни по време на специални събития  и празници
    * Посочените цени са промоционални и ако за избраната от Вас дата няма свободни места по съответната тарифа на авиокомпанията,  ще ви предложим  алтернативна дата на най-изгодна цена. Авиокомпаниите си запазват правото на промяна цената на самолетните билети!
  * За по-дълъг престой и групови резервации ще изготвим индивидуална оферта, съобразена с Вашите изисквания


Барселона се намира на Средиземноморското крайбрежие в североизточната част на Испания. Това е най-космополитният и икономически най-добре развития град в цялата страна.

Барселона се намира на североизточния бряг на Иберийския полуостров, в Средиземно море, на плато около 5 km, ограничен от планинска верига на Колсерола на Лобрегат реката на юг-запад и Бесос реката към север. Това плато е 170 km 2 (66 м MI, от които 101 km ², са заети от самия град. Намира се на 160 km на юг от Пиренеите и каталунската границата с Франция. Колсерола, част от крайбрежната планинска верига, укрива града на север-запад. Неговата най-високата точка, връх Тибидабо, висок 512 m, предлага поразително гледка над града. Барселона е обсипана с малки хълмове, повечето от които са урбанизирани, и дали своето име в квартали построени върху тях, като Кармил (267 m), Путскет (181 m) и Ровира (261 m). В стръмния склон на Монжуик (Montjuïc) (173 m), разположен на югоизток, се вижда от високо пристанището и замъка Монжуик, крепост построена през 17-18ти век за контрол на града като заместител на Цитадела. Днес крепостта е музей и Монжуик е начало на няколко спортни и културни обекти, както и Барселона на най-големите паркове и градини.

Барселона има средиземноморски климат, с мека, влажна зима и топло, сухо лято. Барселона се намира на източния бряг на Иберийския полуостров, така Атлантическите западни ветрове често пристигат в Барселона с ниска влажност, непроизвеждащи дъжд. В близост до Атлантическия океан, нейната географска ширина и релеф, са причините, поради които лятото не е толкова сухо, както в повечето други средиземноморски места по Средиземноморието. Някои години, началото на юни все още е студено и дъждовно, а април и май, които, заедно с август, септември, октомври и ноември, са най-дъждовните месеци на годината. Най-сухи месеци са юли, февруари, март и юни. Както и в много части наКаталуния, времето през годината, може да бъде много различна от година на година.

Име
E-mail
Телефон
Брой възрастни
Брой деца
Уточнения
Желая да платя прeз Интернет след потвърждение.
Моля, въведете символите Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор

Хотели в България Албена Балчик Банско Боровец Бяла Варна Златни пясъци Обзор Пампорово Русалка Св. Константин и Елена Хотели и екскурзии в чужбинаИталия Франция

2009 - 2020 © Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор. Уеб дизайн Informano, поддръжка на съдържанието

Facebook
Skype

Потребител:

Парола:

x