0878
737 532
052
615 625
Туроператор

Котел - Жеравна - Сливен с автобус от Варна 2 дни / 1 нощувка - екскурзия

|

Програма

Котел - Жеравна - Сливен

Маршрут: Котел - Жеравна - Сливен

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване:
28.10.2017 г.

Цена от: 60 лв.

ПРОГРАМА

Предлагаме Ви една приятна двудневна разходка до възрождеското сърце на Стара планина. Закътани в пазвите на планината, далеч от османските очи, Котел, Жеравна, Сливен се развиват като огнища на българщината , като духовни средища / само духовни ли – а Раковски и Мамарчев?/ разпалващи огъня на  родопознанието и любовта къв Родината и Свободата. 
С нашата екскурзия, водени от опитен екскурзовод Вие ще посетите първо Котел. Природонаучният музей – един от най-интересните у нас и Историческият с Пантеона на Раковски са места които трябва да види всеки българин, ако ги е видял, да дойде пак и да доведе децата и внуците си. Жеравна – тиха и уютна, сякаш заспала под слънчевите лъчи ще ни очарова с уникалната си атмосфера запазила българския дух на една отминала епоха, но така красива и мила за всеки българин. Родната къща на Йовков скътана под клонатия орех и църквата от 18 век са обектите, които ще посетим тук.  Пътуваме за Сливен – града на стоте войводи но и града на първата фабрика в България, града на революционните песни на Добри Чинтулов и чалгата на оркестър „Карандила” .Нощувка.

След закуска – разглеждане на града. Отиваме на Карандила  -  „сините камъни” отблизо, красиви поляни,  чист въздух, лифт на отиване и връщане. Свободно време за обяд и малко пазаруване из града и обратно за дома.

Име
E-mail
Телефон
Брой възрастни
Брой деца
Уточнения
Желая да платя прeз Интернет след потвърждение.
Моля, въведете символите Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор

Хотели в България Албена Балчик Банско Боровец Бяла Варна Златни пясъци Обзор Пампорово Русалка Св. Константин и Елена Хотели и екскурзии в чужбинаИталия Франция

2009 - 2017 © Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор. Уеб дизайн Informano, поддръжка на съдържанието

Facebook
Skype

Потребител:

Парола:

x