0878
737 532
052
615 625
Туроператор

Хотел РОЖЕН ** - Пампорово

 

Програма

Хотел „Рожен“ ** – Пампорово

 

Хотелски комплекс “РОЖЕН-център” Пампорово се намира в самия център на комплекса в близост до хотелите Преспа и Мургавец. Хотел „Рожен” е добре познат на ски туристите и гостите на Пампорово, той е един от първите, приели гости още през 1974-та и има предимството да е построен на място, което ще ви позволи да се насладите напълно на красотата на Родопа планина. Гледката към заснежените хълмове, тишината и спокойствието на красивата зимна картина са само част от удобствата за вашата почивка, които нашият хотел предлага.

Местоположение:

Хотел Рожен е на 260 км. от София, на 80 км. от Пловдив и на 15 км. от Смолян и се намира на 1600 м. надморска височина. В близост е до ски съоръженията и разполага с 24 часа отворен супермаркет, което го прави изключително удобен за гостите на хотела, които не искат да губят време извън ски почивката си.

Настаняване:

Хотел „Рожен” е реиновиран през 2010 година. Стаите, удобствата и заведенията в хотела са с обновена мебилировка и техника и напълно съответстват на изискванията за категорията на настаняване.

Настаняването е от 14:00 на съответния ден, напускането на стаята трябва да стане до 12:00ч. в деня на изтичане на резервацията.

Удобства:

Хотел „Рожен” приема гости целогодишно.

Хотелът разполага с 200 места леглова база, разпределени в 90 стандартни стаи, 2 фамилни стаи и 3 апартамента, със самостоятелен санитарен възел за всяка стая,тераса, кабелна телевизия,  топлина, уют и прекрасна гледка. Хотелът е оазис на спокойствие, издигнат на място, където просторът и тишината създават пълно усещане за почивка.

Стаите са с великолепна гледка към планината, непрепречвана от близки сгради и строителни дейности. 


 

Изпратете запитване за резервация за този хотел.
 
НАСТАНЯВАНЕ НА
НАПУСКАНЕ НА
Вашето име:
Вашият имейл:
Телефон:

Възрастни и деца за заявената стая 1

Възрастни:
Деца
Age of child 1:
Age of child 2:
Age of child 3:
Допълнителни изисквания / уточнения:


Хотели в България Албена Балчик Банско Боровец Бяла Варна Златни пясъци Обзор Пампорово Русалка Св. Константин и Елена Хотели и екскурзии в чужбинаИталия Франция

2009 - 2019 © Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор. Уеб дизайн Informano, поддръжка на съдържанието

Facebook
Skype

Потребител:

Парола:

x