0878
737 532
052
615 625
Туроператор

Хотел ХИЖА УЗАНА - УЗАНА НА ЦЕНА ОТ 12 ЛВ ЗА НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА,

 

Програма

ХИЖА УЗАНА

Хижата представлява солидна триетажна сграда с просторна трапезария и фоайе, както и с широка веранда. Разполага с 11 спални помещения на втория и третия етаж и две тавански стаички с общ капацитет около 80 места. Стаите са с по 4, 5, 6 и повече легла. Хижата е електрифицирана и разполага с два цветни телевизора. Има собствен водоизточник с много чиста и студена вода. От няколко години тоалетните са в приземието на сградата, а от 2006 г. две нови тоалетни с бани са изградени на втория етаж. Хижата предлага винаги топла вода на туристите. Стаите се отопляват на твърдо гориво, което осигурява уют. В услуга на туристите има електрически и газови уреди за приготвяне на храна.

През 2009-2010 година бе извършен ремонт на стаите в хижата. Във всички стаи бяха монтирани нови легла с матраци, стаите са ремонтирани, боядисани и освежени. Оформени са по-малки стаи с 2-5 легла. Изградени бяха и нови бани и тоалетни на втория спален етаж.

 


 

 

Изпратете запитване за резервация за този хотел.
 
НАСТАНЯВАНЕ НА
НАПУСКАНЕ НА
Вашето име:
Вашият имейл:
Телефон:

Възрастни и деца за заявената стая 1

Възрастни:
Деца
Age of child 1:
Age of child 2:
Age of child 3:
Допълнителни изисквания / уточнения:


Хотели в България Албена Балчик Банско Боровец Бяла Варна Златни пясъци Обзор Пампорово Русалка Св. Константин и Елена Хотели и екскурзии в чужбинаИталия Франция

2009 - 2018 © Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор. Уеб дизайн Informano, поддръжка на съдържанието

Facebook
Skype

Потребител:

Парола:

x