0878
737 532
052
615 625
Туроператор

ДЕТСКИ КОМПЛЕКС АЛБАТРОС - Кранево

|
 

Програма

 

ДЕТСКИ КОМПЛЕКС АЛБАТРОС - Кранево

 

 

Международният детски комплекс Албатрос е разположен в централната част на Кранево на около 250м. от морето в базата на бившия хотел Ведрен.

В международния КОМПЛЕКС: общо 124 стаи, 9 студия и 3 едноспални апартамента разположени на 4 етажа.

НА ВАШИТЕ УСЛУГИ: ресторант; бар; открит басейн с безплатни шезлонги; мултифункционална площадка (футбол + баскетбол) с размери 31 на 14 м. и покритие – изкуствена трева, волейболна площадка с размери 21 на 12,8 м. и покритие – изкуствена трева; компютърна зала; открита танцова сцена с 200 места за публика; 2 закрити зали за танци с ламинатно покритие и огледала от едната страна; билярд; тенис на маса; 3 обособени къта за занимания по интереси; сейф на рецепция; Достъпът на външни лица е забранен, 24 часова охрана.

В СТАИТЕ: Три и четириместно настаняване в стаите и пет и шестместно настаняване в студията и апартаментите. Всички помещения са оборудвани с телевизор, хладилник, климатик, нощни шкафчета, огледало, гардероб, баня с душ, всички стаи са с балкони.

ИЗХРАНВАНЕ: петкратно (закуска, късна закуска до 10:00, обяд, следобедна закуска, вечеря) сок и вода в ресторанта по време на хранене.

 

Име
E-mail
Телефон
Брой възрастни
Брой деца
Уточнения
Желая да платя прeз Интернет след потвърждение.
Моля, въведете символите Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор

Хотели в България Албена Балчик Банско Боровец Бяла Варна Златни пясъци Обзор Пампорово Русалка Св. Константин и Елена Хотели и екскурзии в чужбинаИталия Франция

2009 - 2019 © Топ Травел БГ - туристическа агенция и туроператор. Уеб дизайн Informano, поддръжка на съдържанието

Facebook
Skype

Потребител:

Парола:

x